Tarieven

Naast een opdracht per uur, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket op maat.

 

Bovengenoemde tarieven zijn excl. btw en eventuele reiskosten. Voor abonnementen >20 uur gelden afwijkende tarieven. Zit jouw pakket hier niet bij? Neem dan even contact op. Maatwerk is natuurlijk mogelijk.

Frequently Asked Questions

 de veelgestelde vragen dus 😉

Heb ik een Virtual Assistant nodig?

Natuurlijk zeg ik ja. Het inzetten van extra handen is soms niet alleen nodig maar geeft ook rust. Mijn dienst is opgezet ter ondersteuning van de drukke ondernemer. Of u voldoende toekomt aan ondernemen of andere belangrijke zaken, kunt u alleen zelf beoordelen 😉 De ervaring leert dat wanneer een paar simpele taken dagelijks uit handen worden gegeven, de ondernemen meer rust ervaart. Het uitproberen waard dus!

Wanneer worden de werkzaamheden gefactureerd? 

Werkzaamheden worden achteraf gefactureerd. Behalve wanneer u voor een pakket of abonnement afneemt. Pakketten en abonnementen worden vooraf gefactureerd. De bijbehorende uren worden bijgehouden in een timesheetprogramma waar u steeds een overzicht van ontvangt. Zo heeft u een duidelijk overzicht van uw ingezette uren en wanneer het verstandig is uw abonnement uit te breiden. 

Is een Virtual Assistant voor mij niet veel te duur?

Te duur is wanneer een dienst wel geld kost maar het u feitelijk niets oplevert. Hetgeen een virtual assistant u oplevert, kan mogelijk niet altijd uitgedrukt worden in geld zoals we graag zouden zien. Indien u privétijd terug krijgt of juist creëert, u nieuwe projecten aan kunt trekken die in de toekomst wellicht voor een hogere omzet gaan zorgen, dan heeft u feitelijk toch verdiend met de inzet van een virtual assistant. Haar uurtarief ligt misschien hoger dan dat van u, maar de (tijds)winst die het u oplevert is mogelijk meer waard.

Wat als ik toch te weinig uren heb afgenomen? 

Als het door u gekozen pakket niet afdoende is qua uren dan kunnen we samen even kijken naar een oplossing. U kunt switchen naar een hoger pakket, afhankelijk van de hoeveelheid uren die u in uw huidige pakket open heeft staan. In overleg met Amber Dekkers Virtual Business Support kunnen we het pakket aanpassen, mits de planning van overige opdrachten van die maand het toelaat uw pakket per direct uit te breiden. 

Kan ik werken met een proefperiode? 

We kunnen afspreken dat de eerste opdracht op basis van uurtarief wordt gefactureerd. Indien u tevreden bent over de dienstverlening, kunt u overgaan tot het afsluiten van een abonnement. Dit is per uur goedkoper. Wilt u toch na aanschaf van een abonnement afscheid nemen dan kan dat. De opzegtermijn is voor beiden 1 maand. De proeftijd bedraagt 2 weken. U vindt dit terug in onze opdrachtovereenkomst.

Is het mogelijk dat je soms op onze locatie verschijnt? 

In overleg kan ik op locatie werken. Uiteraard ben ik een afstands-dienstverlener waardoor ik geen vaste momenten in de week aanwezig kan zijn. Wel kunnen we vooraf plannen op welk moment u graag mijn aanwezigheid verlangt. Voor kennismaking, overleg of een werkdag is het altijd mogelijk een keer op locatie te zijn. 

Wie voert mijn opdracht uit bij ziekte of vakantie?

U kunt er op rekenen dat er altijd back-up is in uitzonderlijke situaties als deze. Amber Dekkers Virtual Business Support heeft meerdere VA's uit hetzelfde vakgebied beschikbaar hiervoor. Uiteraard zullen wij dit vooraf met u communiceren. Mocht u niet tevreden zijn met het vervangen van uw eigen contactpersoon, dan zullen wij u hierin zo goed mogelijk tegemoet komen. U loopt dus niet het risico dat de werkzaamheden stagneren.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Amber Dekkers Virtual Business Support? 

Als zelfstandig ondernemer ben ik er om u te ondersteunen. Pas ná een drukke werkdag even contact leggen hierover is uiteraard geen probleem. Ondernemer ben je niet van negen tot vijf. Dat ben je 24/7. Ná 22.30 uur laad ik graag op voor een frisse werkdag die daar op volgt. Maar mocht er nood aan de man zijn dan ben ik uiteraard bereikbaar voor u.

Contact

email

info@amberdekkers.nl

telefoon

085 004 13 65

Ik wil graag een vrijblijvende offerte

6 + 11 =